ONZE WERKWIJZE

Klik op de werkwijze en behandelmethodes voor een gedetailleerde uitleg.

OPTIMAL PERFORMANCE TRAINING & THERAPY

De aanpak voor een blijvend resultaat waar in jij de zelfregie houdt.

Wij komen jou niet redden. Wij hebben geen magische pil of oplossing die jouw klachten ineens wegnemen.

Wat wij wel kunnen, is heel snel en efficent de onderliggende oorzaak bovenwater krijgen en samen met jou de voorwaarden creëeren die nodig zijn om jouw klachten te elimineren. Er voor te zorgen dat jij de zelf de regie terug kan pakken.

Jouw klachten zijn uniek, echter is de rode draad in jouw geval het zelfde als bij de duizenden mensen die wij in de afgelopen 15 jaar hebben geholpen.

Wanneer jij de pijntest  invult weet jij binnen enkele minuten wat wij voor jou kunnen betekenen.

Niet iedereen is in staat om te investeren in de 1 op 1 coaching en behandelingen met Alex Parengkuan. Daarom hebben wij een online omgeving gecreëerd voor de mensen die dit niet kunnen veroorloven. Tijdens een adviesgesprek legt Alex graag uit hoe hij jou online of in persoon van de chronische klachten af kan helpen. 

Of de klachten door een inklemming, blokade, stress of misschien zelfs emoties instand wordt gehouden, Alex heeft in de afgelopen 20 jaar de meest bijzondere klachten mogen behandelen bij Topsporters tijdens europacup's, maar ook ondernemers, executives en de gemiddelde man en vrouw.

"In de afgelopen jaren heb ik vele cursussen gedaan in het binnen- en buitenland." Lees hierboven meer over de verschillende technieken die ik Alex gebruikt om jouw daar te brengen waar jij wil zijn.

Wordt middels de Optimal Perfomance Training & Therapie Methode weer pijnvrij en geniet optimaal van het leven! Benieuwd naar de ervaring van anderen na een project van OPTT? Bekijk de Testimonials hier! 

Wil jij weer optimaal genieten van het leven en weten wat Alex voor jou kan betekenen?  

Doe de pijntest