De OPTT-Methode

De OPTT-Methode is een samensmelting van verschillende behandelmethodes en technieken die sinds 2002 bij elkaar zijn verzameld en getest. 

OPTIMAL PERFORMANCE TRAINING & THERAPY

De aanpak voor een blijvend resultaat waar in jij de zelfregie houdt.

Wij komen jou niet redden. Wij hebben geen magische pil of oplossing die jouw klachten ineens wegnemen.

Wat wij wel kunnen, is heel snel en efficent de onderliggende oorzaak bovenwater krijgen en samen met jou de voorwaarden creëeren die nodig zijn om jouw klachten te elimineren. Dit zorgt er voor dat jij de regie terug kan pakken.

Jouw klachten zijn uniek, echter is de rode draad in jouw geval het zelfde als bij de duizenden mensen die wij in de afgelopen 15 jaar hebben geholpen.

Wanneer jij de pijntest  invult weet jij binnen enkele minuten wat wij voor jou kunnen betekenen.

Niet iedereen is in staat om te investeren in de 1 op 1 coaching en behandelingen van Alex Parengkuan. Daarom bieden wij ook groepsprogramma's aan. Tijdens een adviesgesprek onderzoekt Alex wat het beste bij jouw klachten past.

Of de klachten door een inklemming, blokade, stress of misschien zelfs door emoties instand wordt gehouden, Alex heeft in de afgelopen 20 jaar de meest bijzondere klachten mogen behandelen bij Topsporters tijdens europacup's, maar ook ondernemers, executives en de gemiddelde man en vrouw.

"In de afgelopen jaren heb ik vele cursussen gedaan in het binnen- en buitenland." Lees hierboven meer over de verschillende technieken die ik Alex gebruikt om jouw daar te brengen waar jij wil zijn.

Wordt middels de Optimal Perfomance Training & Therapie Methode weer pijnvrij en geniet optimaal van het leven! Benieuwd naar de ervaring van anderen na een traject van OPTT? Bekijk de Testimonials hier! 

Wil jij weer optimaal genieten van het leven en weten wat Alex voor jou kan betekenen?  

Vul het contactformulier in