Bedankt voor jouw interesse in OPTT!

Wij bieden Online Cursussen, Webinars en Individuele Trajecten aan welke gericht zijn op een bepaald resultaat. 

ONLINE CURSUS | Anger Managment

INTAKE FORMULIER | Individuele trajecten

WEBINAR |  Masterclass Anger Management

ONLINE PROGRAMMA | Inzicht In Chronische Pijn

Wij gebruiken technieken die wellicht ouderwets lijken echter implementeren we de hedendaagse kennis en geven er een draai aan zodat deze toepasbaar worden in jouw leven.
Deze lessen die oude wijze mensen soms al eeuwen geleden hebben doorgemaakt passen we toe op het nu, op jouw met geweldige resultaten.

Wij zijn niet geïnteresseerd in het aanbieden van iets nieuws, ons doel is jou de andere waarheden te laten zien, zodat jij verder kan op jouw reis in dit leven.

Een nieuwe deur te openen en dat te bereiken wat jou plezier, liefde, overvloed en welzijn geeft.

Een richting te kiezen wanneer jij bij de splitsing in de weg aankomt, zodat jij de weg kan bewandelen die er voor jou toe doet en dat resultaat oplevert wat jij wil bereiken.

Alex is geen helper, Alex is en leider. Laten we ons richten op de gewenste uitkomst, dan kunnen wij een pad uitstippelen.

In oneself lies the whole world and if you know how to look and learn,
the door is there and the key is in your hand.

Nobody on earth can give you either the key or the door to open, except yourself.
Jiddu Krishnamurti

Pijnvrij worden:

Eerst stellen we middels de pijntest vast of er sprake is van een onderliggende oorzaak die de meest uitgebreide aanpak vereist. Indien de pijntest meer dan 25 punten laat zien is een gratis vrijblijvend advies gesprek de volgende stap. Hier dient een intake formulier voor te worden ingevuld. Ga hier even voor zitten. Deze trajecten vragen een investering vanaf € 2500,- euro.

Niet iedereen heeft de middelen voor een 1 op 1 begeleiding. Hiervoor hebben wij online programma's gecreerd. Meer informatie vind je onder aan deze pagina.

Ter voorbereiding op een adviesgesprek wil ik je verzoeken eerst de pijntest te doen. Middels deze 10 vragen weet jij of het zinvol is een adviesgesprek aan te gaan. Daarna kan je het intake formulier invullen. Doe dit zo eerlijk en specifiek mogelijk.

Pijntest

Indien je de pijntest al hebt gedaan, ga dan naar het intake formulier. 

 Intake formulier

Online Cursus en Programma's:

Inzicht in Chronische pijn:

Middels de verschillende opdrachten, video's en audioboeken kan men een forse reductie van de pijn realisere tot soms wel 80% zonder fysieke behandelingen, zeker met de meest heftige chronische pijnen. 

CURSUS: Inzicht In Chronische Pijn

Negatieve emoties:

Emoties zoals frustraties, irritaties, woede en verdriet kunnen op verschillende manieren worden aangepakt. In de online cursus "Anger Management" deelt Alex Parengkuan zijn eraring en leid je langs verschillende technieken om deze negatieve emoties om te draaien in iets wat wel voor jou werkt. Wordt de baas van over jouw negatieve emoties middels de 'Anger Management' cursus.

CURSUS: Anger Management

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via het contact formulier.

Contactformulier