Bedankt voor jouw interesse in een vrijblijvend adviesgesprek!

Bedankt voor jouw interesse in een vrijblijvend advies gesprek. In dit gesprek bespreken we hoe wij jou van de chronische pijn af kunnen helpen. 

Via het onderstaande formulier kan je jouw gegevens achter laten.

Alex bied verschillende diensten en procuten aan. Het individuele traject en het online groepsprogramma zijn een holistische totaaloplossing voor het blijvend elimineren van trigger points (spierknopen) en chronische pijn, waarbij ook de daadwerkelijke onderliggende oorzaken worden aangepakt. 

Tegenwoordig is het behandelen van die triggerpoints 'hot' in therapieland. Inmiddels bieden duizenden fysiotherapeuten bijvoorbeeld 'dry needling' aan, en passen veel masseurs zogenaamde trigger point massages toe als één van de behandeltechnieken, om die pijnlijke spierknopen te behandelen. 

Echter, deze vormen van trigger point therapie pakken niet de onderliggende oorzaak aan, waardoor ik dit ook niet aanbeveel. Trigger points en pijn ontstaan namelijk niet zomaar, het puur behandelen van spieren is slechts zelden de oplossing en tevens van tijdelijke aard!

Tijdens het adviesgesprek kijk ik op basis van mijn ervaring als fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, healer, coach en trainer van topsporters o.a. landskampioen en europacup winnaars Neptunus wat er nodig is om jou pijnvrij te krijgen. Een traject wordt samengesteld op basis van jouw klachten en is op jouw lijf geschreven.

Deze methode vraagt wel een commitment van jou en van mij. Daarom werk ik alleen met mensen die aan bepaalde voorwaarden voldoen, hier door is de kans op een succesvol traject 97%.